•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz 'Moj mali poni' animiranu avanturu

Porodični dan u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City, BIG Beograd, Kragujevac Plaza i Niš, zakazan je zanedelju 15. oktobar od 12 do 17 časova. Sve mališane obradovaćemo Frikom sladoledom Sneško, a najsrećnije Frikom i Dexy Co poklon iznenađenjima,kao i mnoštvom kreativnih radionica inspirisanih beskrajno simpatičnom šestorkom iz animirane avanture „Moj mali poni". Ne propustite priliku da zaplovite u svet magije i prijateljstva i doživite filmsku čaroliju sa poznatim ponijima.

Svi posetioci će tokom događaja moći da uživaju u ukusu potpuno novog Frikomovog sladoleda Sneško, dok ih uz svaku kupljenu ulaznicu očekuju sjajni pokloni – „Mali politikin zabavnik" ili „Hajmo drugari", DVD crtana izdanja i albumi Barbi, Jugi O i Kalimero.

I to nije sve. Mališani će od 16 časova u bioskopu Cineplexx BIG Beograd moći da se druže i pogledaju ovaj animirani hit zajedno sa glumačkom ekipom koja daje glasove junacima iz čarobne Ekvestrije.

Sinhronizovana avantura „Moj mali Poni" nam donosi dobro poznatu šestorku u najspektakularnijoj avanturi do sada! Budućnost Ekvestrije je u opasnosti kada Storm King napadne Kanterlot s planom da ponijima ukrade čaroliju. U nikad pre viđenoj avanturi, poniji kreću na nezaboravan put izvan Ekvestrije, preko čarobnih planina i podmorskih svetova, na kojem će upoznati nove prijatelje i sa njima pokušati da spasu svoj dom. Glavnim junacima filma glasove su pozajmili Marijana Aranđelović, Jelena Jovičić, Aleksandra Širkić, Marko Marković, Boris Milivojević, Boda Ninković i vokal Sara Jovanović (Sara Jo).

Na programu tog dana, biće i ostali animirani filmovi „Tvrd orah 2" i „Mali Bigfoot" sinhronizovani na srpski jezik, kao i „Lego Ninjago" film, koji je osvojio srca mališana.

Najbolja mesta za druženje i maštanje vas čekaju, obezbedite karte na vreme i uživajte u još jednom Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...