•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz najnovije animirane avanture u bioskopima Cineplexx

Dragi mališani, ne propustite još jedan Porodični dan ovog meseca u svim bioskopima Cineplexx, koji je zakazan za nedelju 22. aprila od 12 do 17 časova uz najpoznatijeg zeca na svetu i novog neodoljivog junaka Cvrleta.

Mališani koji nisu upoznali Zeca Petra imaće priliku za to uz mnoštvo zabave i kreativnih radionica inspirisanih ovim nestašnim zecom i njegovim prijateljima! Pogledaj film i pokaži svoje znanje o Zecu Petru i družini u Kvizu znanja na peterrebbit.cineplexx.rs i možda baš ti osvojiš putovanje za svoju porodicu i tebe!

Nova animirana avantura „Cvrle - nikad ne letiš sam” donosi nam dirljivu priču koja će zabaviti celu porodicu. Glavni junak je Cvrle koji nije naučio da leti na vreme kad njegova porodica migrira u toplije krajeve, te on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom, kako bi ponovo bio sa svojom porodicom u proleće. Cvrle kreće u veliku avanturu u kojoj će mu pomoći i prijatelji.

Sve mališane, uz kupljenu ulaznicu očekuje na poklon časopis „Mali politikin zabavnik” ili „Hajmo drugari” i pregršt dobre zabave!

Zaplovite u pustolovine za Zecom Petrom i Cvrletom i sjajno se provedite na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx širom Srbije! Vidimo se!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...