•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan uz omiljenu pčelicu

Porodični dan uz najnovije pustolovine pčelice Maje i njenih prijatelja zakazan je za nedelju 16. januar od 12 do 17 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Sve mališane očekuje poklon originalni poster filma ,,Pčelica Maja 3: Zlatno jaje“ a najsrećnije i poklon izdanja Vulkančića i poklon paketi kompanije Yumis. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Kad Maja i Pavo, spasu princezu mrava, naći će se usred epske bitke koja će ih odvesti u čudne nove svetove, a njihovo prijateljstvo staviti na iskušenje. Majine se pustolovine i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba! Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoleti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se ,,jaje" izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – predivnom, ljupkom malom princezom.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su: Mina Lazarević, Stevan Piale, Tomaš Sarić, Dimitrije Stojanović, Đurdjina Radić , Marko Mrđenović, Vladimir Marković Luni, Milan Antonić, Ognjen Drenjanin, Anja Orelj, Milena Moravčević, Vuk Gajić, Jelena Marković, Ivona Rambosek, Rajko Bogosavljević i Milan Krunić.

Ne propustite još jedan zabavan dan u Cineplexx Niš bioskopu uz Maju, Pava i njihove avanture! Članovi Porodičnog Film kluba ostvaruju specijalnu cenu ulaznice od 230 dinara za 2D projekcije za kupovinu 3 ili 4 ulaznice, kao i besplatne kokice. Više informacija posetite www.cineplexx.rs

Podeli:



Preporucujemo