•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend 1. i 2. decembra u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin Grad“

Porodični vikend, zabava koja se održava svakog prvog vikenda u mesecu u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu, biće 1. i 2. decembra.

Tokom ovog vikenda od 12 do 17 časova posetioci bioskopa „Cineplexx“ moći će da pogledaju aktuelne filmove za decu i porodicu, kao što su „Tajna kuće krokodila“, „Razbijač Ralf 3D“, kao i film „Pet legendi 3D“, kome će ovo biti prvi vikend prikazivanja. Premijera filma „Deda Mraz je pao na zemlju“, praznične avanture o nestašnim klincima, zakazana je za 1. decembar, a premijeri će prisustvovati i deca iz Prihvatilišta, kojima je ulaznice obezbedio beogradski „Cineplexx“.

Deo Porodičnog vikenda su i zabavni prateći programi. U sva tri bioskopa gostovaće mađioničari, balondžije, animatori, a mali posetioci će moći i da stvaraju u raznim radionicama. Mališane koji tada posete bioskope „Cineplexx“ i „Vilin Grad“ očekuje „Mali Politikin zabavnik“ na poklon.

Kao i tokom prethodnih Porodičnih vikenda, obezbeđeni su popusti za članove Porodčnog film kluba. Više o klubu i kako se učlaniti može se naći na adresi porodicniklub.cineplexx.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila