•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad

Porodični vikend biće održan 9. i 10. decembra, od 10 do 16 časova, u bioskopu Vilin Grad. Na repertoaru su novi porodični filmovi: Meda Pedington 2, Deda Mraz i kompanija i Zaleđeno kraljevstvo: Praznik sa Olafom, kao i Vau Vau Zvezda i Čudovišta iz moje porodice.

Film Deda Mraz i kompanija nam donosi čarobnu novogodišnju priču. Nova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92 000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu, koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za vitaminom, koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave, kako bi spasli duh Božića i Nove godine. Na repertoaru bioskopa je sinhronizovana i titlovana verzija ovog ostvarenja.

Sada kada se medvedić Padington srećno smestio kod porodice Braun, kao ravnopravan član zajednice, širi radost i ljubav gde god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tetke Lusi, Padington nailazi na savršenu knjigu u antikvarnici, ali će morati da odradi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Padingoton i Braunsi će morati da krenu u potragu za lopovom. Meda Pedington 2 je sinhronizovan na srpski jezik!


Zahvaljujući magiji iz Diznijevog studija, pred praznike koji nam stižu, vratićemo se u Arendel, u novoj animiranoj 21-minutnoj avanturi "Zaleđeno kraljevstvo - Praznik sa Olafom". Uz četiri potpuno nove i originalne pesme, biće prikazan i Oskarom nagrađeni animirani film "Zaleđeno kraljevstvo" iz 2013. godine. U novoj avanturi, Olaf se udružuje sa Svenom u veseloj misiji. Njih dvojica prečešljaće kraljevstvo uzduž i popreko kako bi pronašli najljepši praznični običaj i spasili prvi Božić za svoje prijatelje. Ali, ispostaviće se da su običaji veoma lični i da je ono što čuva jedna porodica, za drugu čudno. Zato će Olaf zgrabiti sve što može da bi usrećio svoje prijatelje. U sinhronizaciji ove nove divne avanture učestvovali su poznati glumci: Stefan Bundalo, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Ivan Bosiljčić, Marko Gvero, dok su numere izvodili: Aleksandar Sedlar, Lejla Hot, Jelena Gavrilović i Ivan Bosiljčić.

Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti Mali Politikin Zabavnik i kokice, a njihovi roditelji/pratioci plaćaju dečiju cenu ulaznica.

Svi oni koji nemaju Porodičnu karticu, mogu je preuzeti na blagajni bioskopa Vilin Grad. Ova kartica je potpuno besplatna, a članstvo sa sobom ne povlači nikakve obaveze.

Porodična kartica je namenjena deci do 13 godina, koja će, uz ovu karticu, ostvariti specijalne popuste prilikom kupovine bioskopske karte, a uz svaku posetu bioskopu na poklon će dobiti kokice. Roditelj/pratilac, takođe, ostvaruje popust pri kupovini ulaznice za sve dečije filmove. Popust za roditelja/pratioca važi i svakog radnog dana do 17 časova, kao i za Porodični vikend, koji se održava svakog prvog vikenda u mesecu.

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila