•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad

Dugoočekivani porodični film "Kruds: Novo doba", diznijeva priča "Raja i poslednji zmaj", pokloni i mnogo zabave u velikoj dečijoj vikend avanturi!

Niže cene ulaznica za članove Porodičnog kluba i pokloni za najmlađe!

Pod i dalje prisutnim epidemiološkim merama, tradicionalno prvog vikenda u mesecu, u subotu i nedelju, 5. i 6. juna, biće održan Porodični vikend u bioskopu Vilin Grad. Klinci i klinceze će imati prilike da sa roditeljima ili u društvu svoje "ekipe" uživaju u najnovijim animiranim ostvarenjima, kao i u poklonima: kokicama, Malom zabavniku i Benilian poklonu.

Nova filmske avantura Kruds: Novo doba povešće mališane na uzbudljivu turneju kroz svet mašte i dogodovština, a za one koji su propustili - na repertoaru će se naći i "diznijev biser" Raja i poslednji zmaj, koji već danima unazad beleži visoku gledanost.

O filmu Kruds: Novo doba

Svetu je 2013. godine predstavljena prva porodica praistorije, Krudsi. Ova komedija, nominovana za Oskara, je priča o suočavanju jednog klana sa svojim svetom koji se menja.
Bio je to vanvremenski podsetnik na važnost porodice i na to koliko smo malo evoluirali.

DreamWorks Animation vas poziva u sasvim novu avanturu iz prošlosti, u filmu KRUDS – NOVO DOBA. U ovoj sinhronizovanoj animaciji, glasove likovima pozajmljuju Nada Blam (Baba), Marko Janketić (Gaj ), Dragan Vujić Vujke (Grag ), Anja Mit (Ip), Paulina Manov (Nada ), Srđan Timarov (Puni ), Stevan Piale (Tank ), Vesna Paštorović (Uga) , Đurđina Radić (Zora ), koji se pridružuju porodici Kruds, kako bi se suočili s najvećom pretnjom otkad su napustili pećinu, a to je druga porodica.

Ova filmska ostvarenja su sinhronizovana na srpski jezik i tako prilagođena najmlađoj publici.

Repertoar, trejlere i termine filmova pogledajte na sajtu bioskopa Vilin Grad, gde možete i rezervisati ulaznice.

Podeli:



Preporucujemo