•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poslednja klapa filma o Tomi Zdravkoviću pala u Čikagu

U Čikagu je završeno snimanje filma o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću. Članovi ekipe kažu da su dani snimanja u Americi protekli i bolje nego što su očekivali.

Ekipa filma Toma bila je zadovoljna nakon završetka snimanja u Čikagu, gde su snimljeni poslednji kadrovi o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću koji je jedno vreme proveo u ovom gradu.

Na konferenciji za štampu bili su i statisti i drugi saradnici i prijatelji.

U ulozi korežisera bio je Dragan Bjelogrlić koji je istakao da je u SAD došao sa zebnjom da li će snimanje proteći kako treba.

"Ipak smo u stranoj zemlji, komplikovane scene... Ali bilo je jako lepo, divna atmosfera, podrška naših ljudi. Prvi put sam u Čikagu, sutra putujem i nadam se da ništa neće pokvariti ovaj divan utisak", rekao je Bjelogrlić.

Kako kaže, prijatno ga je iznenadilo da snimanje u Americi nije više tabu tema.

"Sa dobrom organizacijom, sa ljudima koji su ovde starosedeoci i uspešni, pa mogu da pomognu na razne načine, možda mogu i ovde da se rade neke značajne stvari", rekao je proslavljeni srpski glumac i režiser.

Dok je Srbija gledala mini-seriju Porodica na RTS-u, jedan od glavnih glumaca Milan Marić bio je na ulicama Čikaga jer upravo on igra čuvenog Tomu Zdravkovića.

"Sad sam dobro, završilo se snimanje, prošlo je onako kako smo očekivali, a možda i bolje nego što smo očekivali u ovom ludom vremenu koje nas je zadesilo", kaže Marić.

Prema njegovim rečima, prelazak sa Čede Jovanovića (uloga u seriji Porodica) na Tomu Zdravkovića nije bio težak.

"To je naš posao, to je normalno. Zanimljivo je što su obe uloge ličnosti - Čedomir koji je i dalje prisutan na političkoj sceni i javnom životu Srbije i Toma koji je bio legenda svoga doba. Ogroman izazov su i jedan i drugi, različiti u izgledu, u onome čime se bave", objašnjava poznati glumac.

Očekuje se da će premijera filma Toma biti 30. septembra.

Podeli:



Preporucujemo