•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Posvađali se Brad Pitt i George Clooney

Dva zgodna oskarovca, Brad Pitt i George Clooney, navodno su se zakačili zbog najnovijeg poslovnog poteza, tvrde izvori.

Naime, i Brad Pitt i George Clooney nameračili su se na isti projekat – hteli su da otkupe prava na knjigu “Law of the Jungle” kako bi snimili visokobudžetni film. Međtuim, Pitt je pretekao Clooneyja i doslovno mu ‘pred nosom’ otkupio prava. Knjiga beleži hronike istinite 22-godišnje pravne bitke oko zagađenja ekvadorske prašume.

“George je očajnički hteo ovaj projekat. Brad je to znao i svejedno mu ga je ‘ukrao’. Navodno je Georgeu rekao kako je sve to samo posao“, otkrio je izvor i dodao: “George mu sada ne može oprostiti! Misli da je veliki lažnjak“.

Kako se ipak radi o holivudskim glasinama, nadamo se kako će uspeti da izglade nesuglasice, ako je do njih uopšte i došlo. Holivud ne bi bio isti bez velikog i dugogodišnjeg prijateljstva Pitt-Clooney.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...