•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potvrđeno da će na blueray-u Prometej biti duži najmanje 20-30 minuta

Prometej još uvek tera obožavaoce Alien franšize da se nerviraju oko brojnih nedorečenosti i misterija koje izazivaju brojna pitanja vezana uz priču koja je trebala odgovoriti na neka pitanja podstaknuta prvim filmom započete pre više od trideset godina.

Sada se pojavila nova slika iz filma koja pripada izbrisanoj sceni, odnosno izbrisanoj sekvenci sa početka filma. Reč je o sceni u kojoj humanoid stoji pored vodopada, sa sebe skida plašt i ispija sadržaj male bočice koji će izazvati njegovu smrt, ubrzano potpuno raspadanje i osipanje ostataka u reku. Dok bioskopska verzija prikazuje usamljenog humanoida, fotografija koja je procurila u javnost, pokazuje da iza njega stoji još jedna figura. Ridley Scott je već potvrdio da će Blu-ray izdanje filma imati oko 20-30 minuta izbrisanih scena, ali uz napomenu da je bioskopska verzija tačno ono šta je hteo i da će izbačene scene biti prezentovane isključivo kroz Posebne dodatke.

"Ovo sada što gledate je Direktor's cut verzija" - opisao je Scott bioskopsku verziju filma Prometej i dodao je - "biće još pola sata materijala na Meniju jer zagriženi filmofili obožavaju videti kako je nešto snimljeno, kako je snimanje postavljeno, kao i odbačene delove. Zato sve što je brisano ide na disk izdanje".

Iskreno, mi se nadamo da će biti i znatno više od 20-30 minuta dodatnog materijala i sa nestrpljenjem to čekamo.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...