•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potvrđeno: iz Disneya će svake godine izlaziti novi "Star Wars" film

Potvrđeno je da će "Star Wars: Episode VII" u bioskope stići tokom leta 2015. godine i da kompanije Disney i Lucasfilm planiraju svakog narednog leta objavljivati novi film, varirajući između spin-offova i novih epizoda sage.

Nakon meseci spekulacija i potvrde da će u novim nastavcima sage učestvovati izvorna postava iz prva tri filma, stigle su i zvanične informacije da će prvi u nizu novih filmova izaći tokom leta 2015. godine. Vest je objavljena na konferenciji CinemaCon u Las Vegasu

Alan Horn, predsednik kompanije Walt Disney, najavio je filmove, ali nije rekao koliko zasebnih spin-off filmova planiraju snimiti kao dodatak novoj trilogiji. Podsetimo, trilogiju će režirati J. J. Abrams prema scenariju Michaela Arndta.

Smatra se da će se prvi u nizu spin-offova baviti pričom o Jedi učitelju Yodi.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....