•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potvrđeno snimanje treće sezone serije "Mandalorijan" u oktobru

Sve obožavatelje nove Diznijeve serije “Mandalorijan” očekuje iznenađenje, jer u desetom mesecu ove godine počinje rad na trećoj sezoni.

To i ne čudi s obzirom na to da većina tvoraca hit serija, posebno kod jedne tako uspešne i složene kao što je ova, započinju rad na novoj sezoni čim se završi prethodna. Po pisanju stranih medija, očekuje se da radovi na pretprodukciji krenu u najskorije vreme. Time još više dobijaju na značaju informacije da su radovi odeljenja za produkcioni dizajn počeli još 20. aprila ove godine.

"Mandalorijan" je prva serija iz Star Wars sveta na platformi Dizni+ i sigurno je odigrala veliku ulogu u popularnosti tog servisa koji broji 50 miliona pretplatnika.

Kompletni radovi na drugoj sezoni ove serije su završeni početkom trećeg meseca ove godine, neposredno pre nego što je virus korona zaustavio rad i dešavanja u Holivudu, pa moglo bi se reći da je "Mandalorijan" imao više sreće od ostalih serija i filmova.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...