•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potvrđena glumačka ekipa 'Kralja lavova'

Igrana verzija omiljenog animiranog filma Kralj lavova, pod rediteljskom palicom Jona Favreaua, i službeno je dobila kraljicu da svoj glas daje kraljici. Queen Bey, odnosno pevačica Beyoncé Knowles-Carter svoj glas daće Nali.

Već se neko vreme nagađalo kako bi se Beyoncé mogla naći u toj ulozi, ali tek sada smo dobili službenu potvrdu i to upravo od Beyoncé, koja je to objavila na svom Facebooku.

Slika koju je objavila otkriva nam celokupnu glumačku ekipu koju predvode Donald Glover kao Simba, Chiwetel Ejiofor kao Scar i James Earl Jones u ulozi Mufase, istoj u kojoj je bio u originalnom animiranom filmu.

Disneyev klasik izašao je 1994. godine i još uvek se nalazi na samom vrhu najunosnijih animiranih filmova svih vremena sa zaradom od 968.8 miliona dolara.

Igrana verzija Kralja lavova očekuje se 19. jula 2019. godine, 25 godina nakon originala.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu