•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poverljive informacije u filmu o ubistvu Osame bin Ladena

Mark Bojl, scenarista filma "Zero Dark Thirty", u kome možete do detalja videti kako je uhvaćen i ubijen Bin Laden, negirao je optužbe da je dobijao poverljive informacije o ubistvu terorističkog vođe od administracije Baraka Obame.

Član republikanske partije, Piter King je, u zvaničnom pismu poslatom CIA i Ministarstvu odbrane, još pre godinu dana zahtevao da se sprovede istraga o pomoći Obamine administracije pri Bojlovom istraživanju za film.

"Svakako sam uradio puno domaćeg, ali nikada nisam tražio poverljive informacije", rekao je scenarista Mark Bojl.

"Koliko ja znam, nikad ih nisam ni dobio. Šta da vam kažem, to je bila izborna godina, i stvarno je bizarno da ozbiljni predstavnici republikanske partije komentarišu scenario koji sam tada tek počinjao da pišem", dodao je Mark Bojl.

Film "Zero Dark Thirty", o poteri za Osamom Bin Ladenom, počeo je sa snimanjem 2011. godine, pre nego što je teroristički vođa ubijen. Bojl, scenarista koji je dobio Oskara za "Hurt Locker", je tada morao da prepravlja svoju prvobitnu priču.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu