•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Povratak Mela Gibsona u velikom stilu

Novi film Mel Gibsona Zaštitnik će premijerno biti prikazan u četvrtak, 15. septembra u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center u okviru još jednog Men`s night događaja sa početkom u 20 časova, a ulaznice su već u prodaji

Mel Gibson je nekada bio jedan od najvećih zvezda na planeti, a davnih 80-ih i 90-ih godina nije postojala osoba koja nije bila zaljubljena u njega. Ovog septembra, za sam kraj leta, nam dolazi njegov najnoviji film koji će definitivno evocirati uspomene na glumca iz najboljih dana i probuditi staru ljubav u vama.

U filmu Zaštitnik, Gibson glumi bivšeg osuđenika Džona Linka čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u ,,igru” na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo sa njom uspostavio roditeljski odnos. Iz dosad objavljenih trejlera ne možemo da zaključimo zašto je Džon bio u zatvoru, ali je sigurno bio neki vid opasnog nasilja.

Pored Gibsona, u filmu igraju i Erin Morijarti, Dijego Luna i Majkl Parks.Iako je Mel je imao težak period u poslednjih nekoliko godina, zbog donošenja nekoliko nepromišljenih odluka u svom ličnom životu , ovo bi mogao da bude novi početak njegove karijere, budući da se vraća žanru u kojem ga publika najviše voli.

Dok se spremte za poslednji akcioni film ovog leta pogledajte najnoviji trejler filma koji u bioskope širom Srbije dolazi 15. septembra i spremite se za Zaštitnika.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu