•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Povratak Paula Verhoevena na velika platna

Zadnji put film holandskog reditelja Paula Verhoevena videli smo još daleke 2006. godine. Iako je nakon Crne knjige, trilera smeštenog u Drugi svetski rat, i 2012. godine snimio novi film, ovaj poslednji, Steekspel (Tricked), nije dobio široku distribuciju.

Verhoeven se odlično snalazi u svim filmskim žanrovima čemu svedoći i njegova plodna karijera, ali ipak je najpoznatiji po svojim naučnofantastičnim delima (Svemirski marinci, Totalni opoziv, Robocop). Ali, ni njegovi trileri ne zaostaju za najboljim njegovim filmovima. Ovog puta Paul Verhoeven nam donosi upravo triler - Elle.

Reditelju je ovo prvi film na francuskom jeziku, a u glavnoj ulozi nalazi se izvrsna francuska glumica Isabelle Huppert. Uz nju glume i Laurent Lafitte (Lepi dani) i Anna Consigny (Duhovi) .

Elle je adaptacija romana "Oh..." pisca Phlippea Djiana koju je za velika platna pripremio scenarista David Birke (Ubica sa autoputa).

Radnja prati zrelu i situiranu poslovnu ženu Michelle, koja radi kao predsednica velike kompanije video igara. Ona je ozbiljna i uvek pod kontrolom, ali sve se promeni kada joj jedne večeri u kuću upadne maskirani muškarac i siluje je.

Nakon napada njen se život u potpunosti promeni, a sve više postaje opsednuta pronalskom svoga napadača. Uzimajući kontrolu u svoje ruke kupuje pištolj i spava s čekićem pod jastukom. Njena potraga za maskiranim silovateljem postaje opasna igra koja ubrzo beži kontroli povlačeći čitav njen život sa sobom.

Trailer je stigao, ali samo sa najavom francuske premijere filma (koja će biti 21. septembra ove godine).

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...