•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Povratak omiljenog antiheroja - karte u prodaji za 'Deadpool 2'!

Nakon što je srušio sve rekorde na svetskim blagajnama, Rajan Rejnolds se vraća kao Deadpool, i to veći i opasniji nego ikada. Karte za film Deadpool 2, koji će se naći u domaćim bioskopima od 17. maja, već su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx, CineStar, Cine Grand Capitol Park Rakovica i Vilin Grad Niš.

20th Century Fox je juče objavio novi trejler za Deadpool 2, koji konačno nagoveštava zaplet ovog filma, i predstavlja sve članove X-Force tima koji stižu kao pojačanje čuvenom antiheroju.

Rajan Rejnolds se ovog puta našao i u ulozi koscenariste i producenta filma. “Rajan je neverovatno talentovan za komediju, a ovaj film je idealan teren na kome se on ističe. On je tog lika iz stripa pretvorio u svoj brend. Postoji sinergija između Dedpula i Rajana. On zaista jeste Dedpul u životu – u smislu načina na koji priča i gleda na svet, ponekad. On je duhovit i pomalo neozbiljan, ali ima veliko srce, kao i Dedpul,” objašnjava reditelj filma Dejvid Lič.

Scenario potpisuju Ret Ris i Pol Vrenik, scenaristi prvog Deadpool filma. Rajan Rejnolds, Morena Bakarin, Džoš Brolin, Brajana Hildebrand, T.Dž. Miler, Edi Marsan, Zazi Bitz, Lesli Ugams, Karan Soni, Džulian Denison i Stefan Kapičić čine ekipu nastavka priče o omiljenom antiheroju.

Deadpool 2 dolazi u domaće bioskope 17. maja, a do tada, uživajte u novom trejleru.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila