•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Povreda Dylana O’Briena ozbiljnija nego što se u prvo vreme činilo

Produkcija finalnog nastavka trilogije Lavirint: Nemoguće bekstvo trebala je ponovno započeti 9. maja, ali čini se kako snimanje neće započeti u dogledno vreme. Produkcija distopijskog filma Maze Runner: Death Cure naglo je zaustavljena u martu kada se glavni glumac franšize, mladi Dylan O’Brien, povredio na setu tokom snimanja.

Prve vesti nagoveštavale su brzi oporavak glumca od povreda koje je zadobio padom sa vozila. Izveštavalo se kako je Dylan povredio lice, a navodno je slomio jagodičnu kost ili očnu duplju.

Prema poslednjim saznanjima The Hollywood Reportera povrede koje je glumac zadobio ozbiljnije su nego što se prvo mislilo i oporavak će potrajati duže nego što se očekivalo. Službeni izveštaj o povredi na setu navodi kako je glumac zadobio potres mozga, frakture i razderotine lica.

Snimanje filma je odmah nakon nesreće zaustavljeno, a nastavak snimanja zakazano je za maj. S novim otkazivanjem čini se kako će se morati da pomeri i datum premijere zakazan za 17. februar 2017. godine. Novi datum početka produkcije zavisiće od oporavka Dylaina O’Briena, ali i o mogućnosti ponovnog okupljanja čitave ekipe filma.

O’Brienova publicistica je o zdravstvenom stanju glumca za The Hollywood Reporter izjavila: "Njegove povrede su vrlo ozbiljne i trebaće više vremena za oporavak".

Iz studija Fox su izdali izjavu: "Nastavak produkcije na 'Maze Runner: The Death Cure' je dodatno odložen kako bismo Dylanu O’Brienu omogućili dovoljno vremena za puni oporavak. Želimo mu brz povratak na noge i radujemo se novom početku snimanja što je ranije moguće."

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...