•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznata glumica potvrdila da je zaražena virusom

Bondova devojka, glumica Olga Kirilenko, potvrdila je da je zaražena virusom korona.

Pandemija virusa korona zahvatila je svet, a glumica je potvrdila da je u izolaciji.

"Zaključana sam kod kuće, pošto je test na virus korona bio pozitivan. Zapravo sam bolesna već nedelju dana. Temperatura i iscrpljenost me najviše muče. Brinite o sebi i shvatite ovo ozbiljno," napisala je ona.

Olga je ruskog porekla, ima francusko državljanstvo i deset godina je živela u Londonu, ali sada nije precizirala gde se nalazi niti kako se zarazila.

Prelepa glumica igrala je u filmu "Quantum of solace". Ljubitelji serijala o Džejmsu Bondu nedavno su saznali da je premijera novog filma "No time to die" odložena zbog virs korona.

Kirilenko nije jedina iz sveta glume koja je zaražena ovim virsom. I glumac Tom Henks je pre nekoliko dana objavio da se bori sa virusom, zajedno sa suprugom Ritom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu