•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznata lica u filmu 'John Wick 3'

Keanu Reeves se po treći puta vraća u ulogu nemilosrdnog plaćenog ubice Johna Wicka, a kako se bliži početak produkcije trećeg filma tako doznajemo i neke detalje oko projekta.

Chad Stahelski, koji se bio jedan od režisera prvog filma i samostalno režirao nastavak, vraća se u rediteljsku fotelju i za treći film. Produkcija bi trebala krenuti uskoro - 1. marta u New Yorku, uz dodatno snimanje u Španiji i Rusiji.

U filmu ćemo osim glavnog lika gledati i druge poznate likove: Common se vraća kao Cassian, Laurence Fishburne repriziraće svoju ulogu Bowery Kinga, a Ruby Rose ponovno će biti Ares. Njima će se pridružiti i neka nova lica, ali za sada još nije poznato ko sve. Jedino što znamo je da će se u ulozi glavnog antagonista naći Hiroyuki Sanada kao vođa japanskog kriminalnog sindikata. Reeves i Sanada su već glumili zajedno i to u filmu 47 Ronin.

Još uvek traje potraga za glavnom glumicom, ali vesti o odabiru očekujemo uskoro. Film bi se u bioskopima trebao naći 17. maja 2019. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....