•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznati farbaju Snupijeve kućice za decu iz Zvečanske i svratišta!

U okviru 11. Dečijeg filmskog festivala – Kids festa, u četvrtak 22. oktobra sa početkom u 11h u Dvorani Doma Sindikata održaće se „Snupijev dan“, posvećen najpoznatijem biglu na svetu i deci iz Zvečanske i Svratišta. Pozivamo i vas da se priključite ovom lepom danu i zajedno sa ambasadorkom festivala Sarom Jovanović, Markom Konom, Banetom Trifunovićem i mnogim drugim poznatim ličnostima iz sveta filma i muzike ofarbate kućice za mališane iz domova!

Pored druženja sa poznatim ličnostima i Snupijevim prijateljima, deca će 22. oktobra moći da pogledaju odlične filmove u okviru 11. Dečijeg filmskog festivala – Kids festa.

U filmu „Snupi i Čarli Braun: film o Klinjama 3D“ koji na repertoar domaćih bioskopa stiže 5. novembra, Snupijeva ekipa se ne upušta u epsku avanturu ili putovanje van njihovog komšiluka. Umesto toga, priča se fokusira na novu komšinicu Čarlija Brauna, malu crvenokosu devojčicu, dok će večiti gubitnik Čarli Brun konačno dobiti šansu da bude pobednik.

Pored programa u „Dvorani Doma sindikata“, 11. Dečiji filmski festival – Kids fest se u Beogradu održava u bioskopima „Roda Cineplex“, „Cineplexx Ušće Shopping Centru“, „Cineplexx Delta City“ i „Fontani“. U Novom Sadu pozornica Kids festa je „Arena Cineplex“, u Kragujevcu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, a u Nišu centar dešavanja je u bioskopu „Vilin Grad“.

Cene karata za bioskopske projekcije na Kids festu i ove godine su veoma pristupačne, posebno za grupne posete. Posetioci Kids festa biće u prilici da dođu do svojih ulaznica tokom trajanja festivala na blagajnama bioskopa!

Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA je www.kids-fest.com.


Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...