•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Poznati glumac priznao da je dosta dugo i mnogo uživao u konainu

Glumac i autor Stephen Fry priznao je u svojoj autobiografiji 'More Fool Me' da je uzimao kokain u Buckinghamskoj palati.

Priznao je da je kokain uzimao gde god je stigao, pa i u palati. Osim toga, drogirao se u svim najboljim londonskim klubovima i hotelima i u prostorijama BBC-ja, kao i u britanskom parlamentu. Prema pisanju Daily Maila, u knjizi se Fry izvinio svima koji su njegovim ponašanjem bili pogođeni.

– Koristim ovu priliku da se izvinim svima čije sam poslovne i privatne prostore koristio, piše Fry. Dodao je kako je veliki novac i vreme potrošio na kokain, iako je bio svestan činjenice šta radi i koliko je glup. Iako ima bipolarni poremećaj, Fry iskreno kaže kako drogu nije uzimao jer je depresivan.

– Nisam uzimao kokain jer sam bio pod stresom ili u depresiji. Nisam ga uzimao jer sam bio nesrećan. Jednostavno mi se jako, jako sviđao – zaključio je Fry.


Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu