•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počelo snimanje druge sezone serije BESA

Priča o porodici i značaju date reči, postala je regionalni ali i međunarodni fenomen: Besa, jedna od naših najuspešnijih serija, takođe je postala i naš najveći izvozni proizvod kao i jedina domaća serija po kojoj je snimljen rimejk na arapskom govornom području koje broji više od 400 miliona gledalaca. Dugo očekivano snimanje druge sezone započeto je u Crnoj Gori.

Iz Telekoma Srbija i produkcijskih kuća Adrenalin i Red Planet Pictures, tokom naredne godine nam stiže nastavak hit serije BESA. Snimanje druge sezone koja će se emitovati na Superstar TV kanalu započeto je u Crnoj Gori, poštujući sve propisane epidemiološke mere.

Nakon velikog uspeha koji je postigla prva sezona, uigrana ekipa prema originalnoj ideji Srdjana Šapera sa autorskim timom i glumačkom ekipom vratila se na poznate lokacije u Crnoj Gori gde se snimaju prve scene popularne triler drame koja je prikovala gledaoce za ekrane, a koju je i stručni žiri proglasio za najbolju seriju na festivalu FEDIS.

„Ovo je za nas posebna serija jer je upravo sa njenom prvom sezonom lansiran i naš kanal Superstar TV. „Besa“ je obeležila kraj 2018. godine, a tokom njenog emitovanja Superstar se pozicionirao u deset najgledanijih kanala gde se zadržao do danas, pune dve godine. Sigurni smo da ćemo sa novom sezonom „Bese“, ali i drugim serijama vrhunske produkcije, tu poziciju držati još veoma dugo“, izjavio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

“Snimanje Bese je već započelo u Crnoj Gori i nakon novogodišnjih praznika, ekipa nastavlja sa radom u Beogradu. Još ambicioznije zamišljena od prve sezone, druga sezona serije “BESA” snimaće se i van granica našeg regiona”, kaže Tea Korolija direktorka produkcijske kuće Adrenalin i otkriva da “jedan od glavnih motiva i pokretača radnje druge sezone donosi sukob modernog i tradicionalnog. Dolazi novo vreme, nove generacije koje ne drže previše do tradicije i date reči.”

Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćete gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima veliki favoriti su Florist Bajgora i Ervin Bejleri koji će sigurno osvojiti publiku. Kreatori druge sezone serije BESA su Toni Džordan popularni britanski scenarista, i Igor Stoimenov, a scenaristi su Igor Stoimenov, Mladen Matičević i Vuk Ršumović. Planirano je više reditelja, Nikola Ljuca je reditelj linije priče koja se snima u Crnoj Gori. Autor muzike je Nemanja Mosurović.

Prva sezona završila se dramatično, pitanjem da li je Uroš Perić spreman da spasi svoju porodicu i ubije inspektora Petrita Kocija. Druga sezona serije „Besa“ emitovaće se sledeće godine na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

PRESS KIT KLJUČNE INFORMACIJE O SERIJI BESA:

- Prva sezona serije Besa postavila je standard za naš serijski program. Hvaljena od publike širom regiona i slavljena od strane domaćih i međunarodnih kritičara, Besa je redefinisala standarde serijske proizvodnje u Srbiji i regionu.

- Proglašena za najbolju seriju po izboru stručnog žirija festivala FEDIS

- Serija Besa takođe je postala i naš najveći izvozni proizvod kao jedina domaća serija po kojoj je snimljen rimejk na arapskom govornom području koje broji više od 400 miliona ljudi.

- Serija je nastala prema originalnoj ideji Srdjana Šapera.

- Druga sezona brojaće 10 epizoda

- Kreatori druge sezone serije Besa su Toni Džordan, poznati britanski scenarista i Igor Stoimenov, a scenaristi su Igor Stoimenov, Mladen Matičević i Vuk Ršumović.

- Planirano je više reditelja, Nikola Ljuca je reditelj crnogorske linije priče.

- Direktor fotografije je međunarodno priznati Radan Popović.

- Pored Raše Bukvića, Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hane Selimović, Milice Gojković, Milana Marića, koje ćete gledati u novih 10 nastavaka, publika će imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima veliki favoriti su Florist Bajgora i Ervin Bejleri koji će sigurno osvojiti publiku.

Podeli:



Preporucujemo