•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Počinje prodaja ulaznica za koncert Radeta Šerbedžije i ‘Zapadnog kolodvora’ u Nišu

Nakon rasprodatih koncerata u Zagrebu i Ljubljani, popularni jugoslovenski glumac sa holivudskom slavom Rade Šerbedžija održaće svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert u Nišu sa bendom “Zapadni kolodvor”. Nastup velikog barda glumišta najavljen je za subotu 28. decembar u velikoj sali Doma Vojske od 20 sati.

Neumoran, nezadrživ i neuništiv, Šerbedžija nije samo glumac, on je i reditelj, pisac, pevač, boem, intelektualac, poeta i zabavljač, gospodin i vagabundo, koji sa sobom nosi najfinije nijanse kafanske ludosti, suptilnu melanholiju, vinom podgrejanu maštu i lakoću postojanja.

Ovaj svestrani umetnik, prosuće još jednom pred nišku publiku ceo svoj život. Otvoriće svoju dušu, iz dubine, iskreno. Otpevaće svoju mladost, svoje radosti i tuge, životno iskustvo. Raspirivaće najintimnije vatre. Njegove vatre. Pokazaće svoju posebnost i veliki talenat, a koncert će nositi naziv „Ti bi htela pesmom da ti kažem“.

Šerbedžija ume da pije na sceni. Ume da polomi čašu, a da se ne poseče. Vešto, kao neki iskusni kaskader. Sve na Šerbedžijinom koncertu ima smisla. I ta polomljena čaša, koja kao da otvara sećanja brojnih generacija, i čuva od zaborava.

Čeprkaće Šerbedžija po svojoj duši i podsetiće nas na neke najintimnije trenutke svog života u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani, Londonu, Los Anđelesu. Recitovaće Rakića, Disa, Dedića… Pevaće makedonske, romske, bosanskohercegovačke, srpske, ruske pesme. Svoje pesme. Otpevaće svoju dušu. Otpevaće veliku Jugoslaviju.

Ulaznice po ceni od 1200 dinara (balkon) i 1500 dinara (parter i loža), su u prodaji na blagajni Doma Vojske, kao i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online putem priloženog linka.

Za spisak prodajnih mesta Ticket Vision-a u određenom gradu u Srbiji, kliknuti na priloženi link, pa u gornjem levom prozorčiću izabrati željeni grad.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...