•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pre nego što su postali svetske zvezde, zarađivali su striptizom

Teški počeci nekih od najzvučnijih imena na svetskoj showbiz sceni nisu tajna. Pre nego što su se proslavili, radili su svašta ne bi li preživeli ili se progurali u svet zabave. Ove zvezde su se čak okušale i u striptizu.

Brad Pitt
Pre nego što je dobio ulogu koja ga je proslavila u filmu 'Thelma i Louise', Brad Pitt je bio u grupi 'Dancing Bares' u kojoj je s kolegama sa faksa plesao go za žene koje bi ih unajmile.

Javier Bardem
Dok je pokušavao uspeti kao glumac, Javier Bardem je zaplesao u muškom striperskom klubu, a na njegovom ga je jednokratnom nastupu do 10 minuta podržala i majka iz publike. 'Bila je tako ponosna', kroz smeh je izjavio zgodni glumac.

Channing Tatum
Dobro je poznata stvar da je Channing imao iskustva u striptizu i pre nego što je zaigrao stripera u filmu 'Magic Mike'. Glumčevi snimci iz striperskih dana su po celom internetu, ali Tatum je ipak uspeo kao glumac i ostavio svoju stripersku karijeru.

Eve
Reperka je svoje iskustvo iz striperskih dana opisala i u pesmi na albumu 'Heaven Only Knows'. Eve je rekla da ne žali za time što je radila kada je imala 18 godina. 'Radila sam to mesec dana i drago mi je da jesam. To mi je pomoglo da se pronađem i da se uozbiljim', kazala je u jednom intervjuu.

Lady Gaga
Pevačica je otkrila da je radila u striptiz klubovima kada je imala 18 godina. Taj period života, kaže, bio je divlji. 'Ne volim pričati o tome previše, bilo je puno teških droga', priznala je Gaga.

Chris Pratt
Pre nego što je našao uspeh u Hollywoodu, Chris Pratt je bio striper. 'Uvek sam uživao u tome da se skidam. Bio sam slobodan i došao na ideju da to i naplaćujem', kazao je glumac. Pratt je radio po devojačkim večerama i rođendanskim zabavama kada mu je bilo 18 godina. Hteo je raditi i u striptiz klubu, ali nikada nije dobio posao.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila