•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pred Novu godinu stiže 'Jumanji 2'

Nastavak Jumanji avanture donosi uzbudljivu priču o srednjoškolcima koji se pretvaraju u odrasle likove nakon što pronađu staru igricu u školskom podrumu. Međutim, tinejdžeri u filmu "Jumanji: Welcome to the jungle" moraju ne samo da igraju, već i da prežive Jumanji svet.

Radnja filma počinje kada načelnik škole uputi četiri tinejdžera da očiste školski podrum, gde oni pronalaze videoigricu Jumanji. Nakon što su izabrali likove i pritisnuli "start", svi su bukvalno usisani u igricu, baš kao i u prvom delu filma. Međutim, ovaj put školarci su zarobljeni u telima glavnih likova igrice koje glume Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black i Missi Pyle.

Popularni pevač Nick Jonas pojavljuje se u uzbudljivom traileru "Jumanji 2", ali još nije poznata njegova uloga u filmu.

Prvi deo filma Jumanji, u kojem glumi legendarni Robin Williams, snimljen je 1995. godine. U prvom delu grupa tinejdžera, igrajući magičnu igricu, otkriva čoveka koji je decenijama zarobljen u igri i koji se može izvući iz opasnosti samo ukoliko se igra završi do kraja.

Priču o Jumanji igrici prvi put je napisao Chris van Allsburg u dečijoj knjizi istog imena 1981. godine. Prvi deo filma Jumanji baziran je na avanturi iz 80-ih godina, dok drugi nema neke velike povezanosti.

"Jumanji: Welcome to the jungle" režirao je Jake Kasdan, a film stiže u bioskope 20. decembra.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu