•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predstava 'El Mudinjo' pomerena za nedelju dana

Nova predstava Dragana Bože Marjanovića, čije je izvođenje planirano za juče ima svoj novi termin u Nišu. S obzirom na to da ovaj glumac puni pozorišne sale razlog za novi datum ne može biti „tehničke prirode“ ili „slab odziv publike“, ali može saopštenje Hidometorološkog zavoda Srbije.

Upozorenje koje se već dva dana prikazuje na sajtu Hidrometorološkog zavoda Srbije da u utorak i sredu (22. i 23. jula) se očekuju nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i jakim vetrom glavni je razlog pomeranja predstave. A sve ostalo ostaje isto (osim datuma naravno), dakle kafe Pozornica u Tvrđavi od 21 sat u utorak 29. jula i veče posvećeno zanimljivim dogodovštinama Rokija 5 koje će, sigurni smo, oraspoložiti svako namrgođeno lice.

Prodaja karata se nastavlja i to u muzičkoj radnji Happy House i kafeu Pozornica, a obezbeđena je i rezervacija sedećih mesta na telefon 064/542-40-30.

Više o samoj predstavi možete pročitati na ovom linku.

Website:superradio.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu