•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predstavljen film 'Ant-Man and the Wasp'

Superjunakinja koju utelovljuje Evangeline Lilly glavna je u prvom traileru za novi Marvelov film Ant-Man and the Wasp, objavljenom samo dan nakon svetske premijere drugog Marvelovog filma - Black Panther.

Trailer počinje pitanjem koje joj postavlja glavni lik Scott Lang / Ant-Man (Paul Rudd). Njega zanima bi li pomogla njemu, Kapetanu Amerika i ekipi Osvetnika da je tražio pomoć.

"Čini se da to nikada nećemo saznati.", odgovara mu ona: "Ali da jesi, nikada te ne bi uhvatili."

Michael Douglas ponovno se nalazi u ulozi Hanka Pyma u nastavku filma Ant-Man, koji je vremenski smešten nakon događaja u filmu Kapetan Amerika: Građanski rat.

Glavni trojac u filmu nađe se u begu, a moć da sebe i stvari oko sebe smanje ili povećaju će iskoristiti u borbi protiv svojih neprijatelja.

Pod rediteljskom palicom Peytona Reeda, u filmu takođe glume Bobby Cannavale, Judy Greer, Abby Ryder Fortson, Tip "T.I." Harris, David Dastmalchian, Walton Goggins, Randall Park, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen i Michelle Pfeiffer.

Film Ant-Man and the Wasp se u bioskopima očekuje 6. jula.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu