•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Predstavljen film s Depardijeom u ulozi Staljina

Francuska glumica i rediteljka Fani Ardan predstavila je danas premijerno u Lisabonu svoj novi film “Staljinov divan” (Le divan de Staline) sa Žerarom Depardijeom u glavnoj ulozi ostvarenja snimljenog prema istoimenom romanu Žan-Danijela Baltase.

Treći film Fani Ardan premijerno je prikazan poslednjeg dana filmskog festivala u portugalskom gradu Estorilu (LEFFEST).

Film, koji je snimljen u Portugalu, prikazuje bivšeg lidera Sovjetskog Saveza Josifa Staljina u poznim godinama kako želi da se odmori u svojoj tajnoj rezidenciji s ljubavnicom Lidijom, koju igra Emanijel Senje.

“Želela sam film u kojem će glumiti Depardije”, rekla je Fani Ardan pre projekcije filma i dodala da jedino Depardije može da glumi tako veliki lik kao što je Staljin.

“Ono što mi se svidja u filmu jeste to što je Staljin prikazan u ljudskom svetlu koji ne razume strah koji je sam izazvao”, rekao je Depardije, koji je 2013. godine postao ruski državljanin.

Website:beta.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...