•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Prekinuto snimanje, Sara Džesika Parker iznervirana napravila scenu

Nastavljeno je snimanje kultne serije “Seks i grad”, mesec dana nakon finala prve sezone pod nazivom “I tek tako…”. Sara Džesika Parker je i dalje legendarna Keri Bredšo, dok je najnovija vest da ćemo u nastavku videti i njenu staru ljubav Ejdena Šoa, koga tumači Džon Korbet. Iako je prva sezona serije polarizovala publiku, snimanje je u toku. Fanovi naslućuju šta će se dešavati između tria: Keri, Mirande i Šarlot. Sa druge strane zamerke su bile na nove likove i radnju, a najviše jer u novoj seriji nema lika Samante, koju je igrala Kim Katral.

Produkcija za sada uspeva da sačuva detalje o novim epizodama u tajnosti, ali se američki mediji i paparaci ne ustručavaju da dođu do novih informacija.

Tako je tokom rada na jednoj sceni, u kojoj su učestvovale Sintija Nikson i Sara Džesika Parker, došlo do incidenta. Keri Bredšo se veoma iznervirala kada je fotograf upao na snimanje pokušavajući da “uhvati” najbolji kadar i prekinuo scenu koja je bila u toku.

“Uništio si snimanje scene, moramo ponovo ovo da uradimo”, vikala je besna Sara, dok je Sintija odlučila da se samo udalji sa seta.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila