•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera "Bag of Bones" Stephena Kinga

Stephen Kinga, u kreativnom smislu, nije moglo ništa gore da strefi od reditelja Mick Garrisa. U pitanju je, ne jedan, već THE najbezličniji reditelj u širem smislu te reči, kada su u pitanju ekranizacije popularnih romana. Sleepwalkers, Quiscksilver Highway, tragično neprijatna mini serija The Shining, Riding the Bullet, Desperation, to su njegove ekranizacije Kingovih dela. Nepoznato je koje je gore od kojeg, ali može se reći da The Shining vodi sa kojim poenom prednosti. Samo se setite realizacije scene sa živom ogradom.

Sada ga, na žalost, ponovo imamo sa ekraznizacijom Bag of Bones, ljubavne priče sa duhom, koja po trejleru i snimcima sa snimanja liči više na japanski izdanak Ringu ciklusa nego li na Kinga. Ali, obzriom da su i King i Garris plagijatori, ne bi trebalo da čudi odakle takav pristup priči i režiji.

Pierce Brosnan igra glavnu ulogu a primerija će biti na TV-u 11 i 12/12.2011.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu