•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera 'Piksela' u domaćim bioskopima

'PIKSELI' su urnebesna komedija koju je režirao Kris Kolumbus, reditelj filmova o Hariju Poteru i legendarnog filma „Sam u kući“. Ovom ostvarenje svojom neobičnom radnjom obiluje do sada neviđenim specijalnim efektima u kojima je moguće da glavni junaci video igrica ožive i pomognu u spasavanju sveta gejmerima koji su šampioni sveta u arkadnim igricama. Ključ za rešenje ne mogu da nađu ni predsednik Amerike, ni sam vojni vrh, ali zato mogu gejmeri kako stariji tako i oni najmlađi.

Fantastična glumačka ostvarenja napravili su duhoviti Džoš Gad, Adam Sendler, Piter Dinklidž, Kevin Džejm kao predsednik Amerike i kao specijalni gost teniserka Serena Vilijams.

Film će na redovnom repertoaru u domaćim bioskopima biti od 22.jula.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila