•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera crtanog filma TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA

Premijera tople porodične animirane avanture TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA održaće se u subotu, 22. februara u 16h u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Premijeri će prisustvovati impresivna glumačka ekipa koja je učestvala u sinhronizaciji ovog filma o ljubavi, nadi, veri u sebe i istrajnosti. U glavnim ulogama slušaćemo Hadži Nenada Maričića, Jelenu Gavrilović, Bodu Ninkovića, Maju Odžaklijevsku, Dragana Vujića Vujketa, uz Marka Markovića, Dimitrija Nikolića, Milana Antonića, Slobodana Tešića, Nikolu Bulatovića, Djordja Nikolića, Zdravka Savića i Nikolu Šurbanovića. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta. Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada "Uspravnih" koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins - našoj publici je dobro poznat kao animator filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Veverice, Džimi Neutron, kao i Spilbergovog filma Veliki dobroćudni džin, odvešće vas na neverovatno putovanje u ovoj izvanredno animiranoj porodičnoj avanturi.

Karte za premijeru su u prodaji u bioskopu Cineplexx 4D Delta City ili putem sajta cineplexx.rs

Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od 27. februara.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu