•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma MAMULA!

Sutra u 22 časa u Velikoj dvorani Sava Centra, u okviru ovogodišnjeg FESTA, publika će imati priliku premijerno da pogleda novi film reditelja Milana Todorovića “MAMULA”!

Franco Nero, Kristina Klebe, Dragan Mićanović, Natalie Burn, Miodrag Miki Krstović, Slobodan Stefanović, Sofija Rajović, Jelena Rakočević, Zorana Kostić Obradović, Janko Cekić i Miki Perić glavni su glumci ovog filma, a svi će prisustvovati premijeri i predstaviće se publici u Sava Centru.

“Akcioni i horor filmovi danas su najpopularniji žanr, što je dokazano postojanjem publike širom sveta verne žanru, kao i podacima prodaje ovakvog tipa filma na svim većim svetskim marketima. MAMULA će ujedno biti percipiran i kao američki film, jer će glavni likovi biti Amerikanci, ali i kao domaći film, zbog lokacija i većeg broja poznatih domaćih glumaca. Mističnost sirena biće očuvana kroz atmosferu i stil režije, gde će se priča više bazirati na onome šta publika zamišlja, nego šta zaista vidi”, izjavio je reditelj filma.

MAMULA, posle premijere na FESTU, biće na redovnom repertoaru naših bioskopa od 10. aprila.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...