•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma: "Uhvati ritam 4: Revolucija"!

Četvrti nastavak čuvene filmsko-muzičke franšize “Uhvati ritam 4: Revolucija” (Step Up 4: Revolution) je na repertoaru bioskopa od 20. septembra!

Film je premijerno prikazan u bioskopu Kolosej Multiplex, a tim povodom organizovan je i specijalan program.

Zahvaljujući organizatorima Dancing City Festivala i izvođačima grupe Street Dance Academy svi prisutni imali su priliku da uživaju u malom plesnom spektaklu uz koreografije inspirisane plesnim numerama na filmu i muzikom iz filma.

Deo atmosfere koja je juče vladala u bioskopu Kolosej Multiplex, kojoj su doprineli članovi grupe Street Dance Academy, možete videti u prilogu.

U nastavku čuvene franšize, Emili dolazi u Majami sa namerom da postane profesionalna igračica. Ubrzo se zaljubljuje u Šona, vođu plesne trupe. Kada građevinski planovi bogatog biznismena zaprete da sruše kraj u kome je smeštena Šonova trupa, Emili mora da ih ubedi da svoje umetničke nastupe pretvore u protest, zbog čega bi mogli da ugroze snove boreći se za viši cilj.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...