•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma "Zlatni dečko" Ognjena Janković

Film Ognjena Jankovića imaće svoju domaću premijeru u Cineplexx Galerija Belgrade bioskopu u utorak, 11. januara od 21 čas. Nakon premijerne projekcije, publici će se pokloniti i autorska ekipa ovog novog ostvarenja domaće kinematografije. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Film prati priču o Denisu Markoviću, mladom talentovanom fudbaleru, problematičnog temperamenta, koji od rane mladosti, zbog svog talenta, postaje meta različitih interesa. Ovo je priča gde vas sve može ili ne može odvesti talenat. Ovo je priča o drugoj šansi….

U glavnim ulogama našli su se: Denis Murić, Andrija Kuzmanović, Igor Benčina, Petar Strugar, Ljubomir Bulajić, Jovana Gavrilović, Alisa Radaković, Vladimir Kovačević, Tihomir Stanić i Strahinja Blažić.

Scenario su pisali Vuk Ršumović, Aleksa Ršumović i Ognjen Janković, dok režiju potpisuje Ognjen Janković.

.

Ulaznice za premijernu projekciju filma su u prodaji na blagajni Cineplexx Galerija Belgrade bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo