•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera filma 'Čuvarke' zakazana za 19. jun u Kombank dvorani

Film „Čuvarke“, francuskog scenariste i reditelja Gzavijea Bovoa, će premijerno biti prikazan 19. juna u 18h u Kombank dvorani, u sklopu svečanosti obeležavanja stogodišnjice od kraja Prvog svetskog rata.

U pitanju je intimna drama koja istražuje živote žena koje su ostale same da čuvaju porodične farme, tokom Prvog svetskog rata. Malo svedočenja postoji o ulozi i sudbini žena koje su živele u toj epohi. Ovaj izuzetan film je priča o njima.

Godina 1915: muškarci su na frontu, a žene moraju da preuzmu uloge čuvarki farmi. Majka, Ortens, neumorna radnica, zapošljava Fransin, devojčicu iz sirotišta, da joj pomaže, zato što njena ćerka odbija da posluša. Međusobno poštovanje i divljenje se razvija između Ortens i Fransin. Ali kako bi zadržala svoju porodicu na okupu, Ortens će morati da žrtvuje devojčicu, i da plati cenu.

Glavne uloge u filmu tumače Natali Bej, Laura Smet i Iris Bri.

Prikazivanje ovog filma, 19. juna u Kombank dvorani, ostvareno je u saradnji distributerske kuće MCF MegaCom Film i Francuskog instituta u Srbiji. Premijeru filma „Čuvarke“ će uveličati ambasador Francuske Frederik Mondoloni i njegovi gosti.

Od 21. juna, film „Čuvarke“ će se naći na redovnim repertoarima domaćih bioskopa.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...