•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera hit serije Into the Badlands večeras u 22:00

Sve ljubitelji borilačkih veština, avanture i misterije večeras u 22h očekuje druga sezona popularne serije Into the Badlands, ekskluzivno na AMC kanalu. Ne propustite nastavak priče o moćnom ratniku i dečaku punom tajni u potrazi za istinom na terioriji koju kontrolišu nemilosrdni baroni.

U susret večerašnjoj premijeri, podsetimo se glavnih junaka serije:

Sunny (Daniel Wu) – Sunny je u prvoj sezoni bio emotivni i duhovni rob barona Quinna. Ubijao je po zadatku, bez kajanja. U nastavku priče, njegovi okovi postaju pravi i on je primoran da beži iz rudarskog zatvora izvan Badlandsa. Sunny ima jedan cilj: da pronađe Veil i bebu, za koje se nada da su živi. Pobeći iz zatvora je relativno lako, ali na putu do Badlandsa, Sunny se suočava sa novim izazovom: buđenjem savesti i kontrolom svojih ubilačkih instinkta.

M.K. (Aramis Knight) – Je dečak sa tamnim velom tajne, u potrazi za majkom i davno izgubljenim domom. Sve njegove napore da se domogne slobode osujetili su monasi. Sada, M.K. uči da kontroliše svoju tamu i upravlja svojim sposobnostima pod budnim okom misteriozne osobe koju nazivaju "Master". Njegov cilj je povrtak u Badlands, pronalazak Tilda, i na kraju dolazak do Azre. Ali tokom sezone, M.K. će otkriti da je prava borba je u njemu samom. Ukoliko ne nauči da kontroliše svoju prošlost, uvek će biti rob.

The Widow (Emily Beecham) – Uvek je sebe videla kao reformatora i revolucionara, ali njene dobre namere su svirepo osujećene. Nakon oporavka od gotovo fatalnih rana, one se okreće svojoj naslednici, Tildi, imenujući je u Regenta i otvara vrata utočišta za sve potlačene žene i one koji žele da pobegnu od strahote drugih barona. Ona istinski veruje da može da donese mir i jednakost u Badlands. Međutim, kada ostali baroni pokušaju da unište taj san, potezi koje povlači prete da nepovratno ugroze ne samo njene plemenite namere već i njen odnos sa kćerkom.

Lydia (Orla Brady) - U odnosu na prvu sezonu, Lydia je smanjila svoje ambicije. Ona počinje sezonu kao nevoljni član Penritove Totemističke zajednice, pokušavajući da se prilagodi svom novom životu. Ali nakon gubitka onih koje voli i spoznaje da je uvek bila prepuštena na milost i nemilost moćnih muškaraca, Lydia ponovo oslobađa svoje okrutne instinkte u želji za osvetom. Ipak, nastavak priče je suočava sa emocionalnim putovanjem i odlukom koju mora da donese, da li a odabere ljubav ili osvetu?

Jade (Sarah Bolger)Jade je na kraju prve sezone uspela da se izvuče iz haosa kao pobednik. Kao neko ko uvek nađe način da preživi, ona se udaje za Rydera i pridružuje mu se u vođenju Quinnove baronije. Jade se pokazuje kao vredan partner u svakom pogledu. Ali ubrzo će naučiti da je u svetu barona sreća promenljiva kategorija - na bolje ili na gore.

Ne propustite početak novog serijala Into the Badlands! Epizode će se prikazivati svakog ponedeljka u 3.00h ujutru, i u repriznom terminu od 22.00 istog dana.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....