•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera najgledanijeg ruskog filma 'Led'

Emotivna i inspirativna priča, inspirisana istinitim događajima, sa našim mladim i proslavljenim glumcem Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, premijernonam stiže na platno bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center 7. marta u 20 časova! Crvenim tepihom na ovom događaju će prošetati i srpski glumac lično, koji će ovom prilikom pozdraviti publiku. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa! Već dan kasnije, 8. marta od 20 časova u svim bioskopima Cineplexx u Srbiji održaće se Ladies night događaj, uz film „Led“.

Na osnovu pisanja najvećeg ruskog portala posvećenog dešavanjima u filmskoj industriji, nakon svetske premijere u Moskvi, ovaj film preti da postane jedan od najgledanijih filmova svih vremena!

Inspirisan istinitim dogadjajima, „Led” je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju. Još od ranog detinjstva, Nadja je verovala u čuda. Zamišljala je kako istrčava na led uz ovacije publike i izvodi svoj najlepši ples. Zbog svoje vere i istrajnosti, ona postaje poznata klizačica. Na korak do najvećeg uspeha u karijeri, Nadja doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima. Vrativši se u rodni grad Irkutsk, ona ponovo pronalazi svoje snove – zahvaljujući snazi Sibira u njenoj krvi, ali i neočekivanoj ljubavi prema hokejašu Saši.

Glavnu ulogu pored našeg mladog glumca, koji uživa veliku popularnost i poštovanje u Rusiji, Miloša Bikovića, igra prelepa mlada glumica Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov.

Ne propustite da najnoviju rusku „bajku” premijerno pogledate među prvima u vašem omiljenom bioskopu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...