•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera najstrašnije horor priče ove godine

Film koji je i pre prikazivanja dobio epitet najstrašnije horor priče „Opatica iz pakla“, na radost svih ljubitelja ovog žanra, biće premijerno prikazan ubioskopima Cineplexx BIG Beograd, Delta City, UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš, u sredu 5. septembra od 20 časova. Ulaznice za premijeru uveliko su u prodaji na blagajni bioskopa!

Sve posetioce premijere u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Kragujevac Plaza i Niš očekuje jezivo iznenađenje.

Reditelj Korin Hardi, uvodi nas u novo poglavlje najstrašnije filmske franšize. Radnja ovog nastavka je smeštena u razdoblje pre „Anabel“ i „Anabel 2: Stvaranje zla“. Kada časna sestra u Rumuniji oduzme život, Vatikan će poslati sveštenika i opaticu da istraže njenu smrt. Zajedno otkrivaju ne baš svetu tajnu. Rizikujući ne samo svoje živote, već i veru i svoje duše, suočavaju se sa zlonamernom silom u obliku iste demonske časne sestre koja je terorisala publiku u filmu „ Anabel 2: Stvaranje Zla“.

Opaticu iz pakla, fenomenalno je dočarala Boni Arons, koju pamtimo po istoj ulozi u predhodnom nastavku ove franšize, dok su Demian Bichir i Taisa Farmiga sjajno izneli uloge sveštenika i opatice. Scenaristu filma, odlično poznajemo po nekim od najboljih horora ikada, kao što su „Anabel“, i „To“.

Karte za premijernu projekciju mogu se rezervisati na sajtu www.cineplexx.rs ili kupiti online, uz pomoć Cineplexx bonus kartice.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...