•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijera novog Star Warsa u Hollywoodu: Fanovi danima kampuju ispred bioskopa

U Hollywoodu su u toku završne pripreme za premijeru jednog od najtraženijih nastavaka u istoriji kinematografije "Star Wars: The Force Awakens".

Reč o je o sedmom nastavku filma i prvom u koji nije uključen George Lucas, a trebao bi biti prikazan danas u Los Angelesu.

U filmu su članovi glumačke ekipe iz 1977. godine poput Marka Hamilla, Carrie Fisher i Harrisona Forda i svi očekuju da im se pridruži režiser i scenarist JJ Abrams na crvenom tepihu ispred jednog od tri bioskopa u kojima će biti premijera. Na crvenom tepihu će zasijati i članovi nove ekipe poput Daisy Ridley, Johna Boyege i Andyja Serkisa.

Tačna lokacija premijere se čuva u tajnosti do poslednje minute, ali mediji pretpostavljaju da će to biti u bioskopu TCL Chinese, Dolby i El Capitan.

Kako bi se sve održalo u tajnosti, desetine radnika podiže šator od neprozirne podloge četiri bloka od holivudskog Bulevara. TCL Chinese bioskop na Bulevaru je prvi koji je emitovalo film "Star Wars" 1977. godine. Brojni fanovi već nekoliko dana kampuju ispred kako ne bi propustili ovaj događaj i kako bi dobili najbolja mesta. Film će početi da se prikazuje u petak.

Svako ko želi kartu mora provesti najmanje 24 sata ispred kako bi je kupio, a da bi dobio drugu moraju proći još 24 sata. Nate Chukey (45) kampuje ispred bioskopa od 5. decembra.

"Ovo radim tradicionalno i radio bih to i da je film loš. Ipak, sa JJ Abramsom, starim specijalnim efektima, našim najdražim glumcima, moglo bi to ispasti dobro. Dok ovako čekam, cenim ga sve više", rekao je.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu