•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Premijerno prvi teaser za 'Super Troopers 2'

Punih 16 godina nakon izlaska filma 'Super policajci' nam stiže prvi teaser trailer za nastavak, koji je trenutno u produkciji.

Jay Chandrasekhar je i ovog puta za rediteljskom palicom i potpisuje scenario, na kojem su mu pomogli Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter i Erik Stolhanke. Kao i u originalu, svi oni se nalaze i u glavnim ulogama filma.

Nastavak nam donosi probleme između SAD-a i Kanade, tačnije probleme oko granice. Mac, Thorny, Foster, Rabbit i Farva moraju postaviti novu patrolnu stanicu u spornom području, a prvi otkriveni kadrovi novog filma otkrivaju nam kako se ništa nije promenilo: momci su i dalje blesavi i imaju svoj vlastiti, neuobičajeni način rada.

Linda Carter, Rob Lowe, Fred Savage, Brian Cox, Emmanuelle Chriqui, Will Sasso, Tyler Labine i Hayes MacArthur će im se pridružiti u glumačkoj ekipi, a film se u bioskopima očekuje 20. aprila sledeće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...