•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminula glumica Beti Vajt

Beti Vajt, poznata američka glumica i komičarka, preminula je juče, malo pre proslave stotog rođendana.

Beti Vajt je američka glumica, pevačica, voditeljka i pisac, rođena 17. januara 1922, u Ouk Parku (Ilinois, SAD). Posle sedamdeset godina karijere smatra se jednom od najcenjenijih komičarki na svetu, i jednom od najstarijih aktivnih glumica. Od 1945. godine do danas, glumila je u oko 120 filmskih i televizijskih ostvarenja. Nominovana je za dvadeset Emi nagrada, od kojih je osvojila sedam. Od 2009. godine i uloge bake Eni u filmu Veridba pored Sandre Bulok, njena popularnost u Americi je naglo porasla, a 2011. godine je proglašena za najpopularniju i najomiljeniju javnu ličnost u SAD. Karijera Vajtove seže još iz 1939. godine, što je čini najdugovječnijom ženskom TV zvijezdom na svijetu. Najpoznatija je po svojoj glavnoj ulozi u seriji "Zlatne devojke" koja se prikazivala od 1985. do 1992. godine.

Brojne kolege i brojne poznate ličnosti opraštaju se od nje putem društvenih mreža.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...