•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo Džin Vajlder

Glumac Džin Vajlder, poznat po ulozi Vilija Vonke u filmu “Vili Vonk i fabrika čokolade” preminuo je u 83. godini, prenosi “San”.Nećak poznatog glumca naveo je da je Vajlder preminuo od posledica Alchajmerove bolesti, a poslednje godine života glumac je proveo u Konektikatu.

Iako će ga publika pamtiti po ulozi Vilija Vonke, Džin Vajlder je tokom, 70-ih i 80-ih, bio deo uspešnog komičarskog dvojca sa glumcem Ričardom Prajorom, a njih dvojica su postali najpoznatiji međurasni komičarski par.

Međutim, uprkos uspehu koji su postigli, Vajdler je u svojoj autobiografiji “Poljubi me kao stranac” otkrio da mu je Prajorom bilo teško da sarađuje jer je glumac bio zavisan od heroina.Iako je komedija dominirala u njegovom profesionom životu, tragedija je obeležila privatni život Džina Vajldera. Rođen je Milvokiju 1933. godine, kao dete jevrejskih doseljenika iz Rusije, a njegovo pravo ime je Džeremi Silberman.

Detinjstvo je proveo u siromaštvu, uz bolesnu majku, a kako je kasnije otkrio, “humor je bio jedini način da je što duže održi u životu”.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...