•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo Glumac Mihailo Zaverla

Glumac Mihailo Zaverla (43) pronađen je pre dva dana rano ujutru mrtav u parku, a prema prvim informacijama na njegovom telu nema tragova nasilja.Kako za “Blic” kaže Mihailov otac, on je pronađen na klupi u parku na Topčideru, a telo je poslato na obdukciju na VMA. Obavešten sam oko devet sati prekjuče kada se to desilo. Policija je obavila uviđaj, ali na njemu nije bilo tragova nasilja. Umro je izgleda prirodnom smrću, ali će to tek obdukcija potvrditi – kaže Milorad Zaverla, otac pokojnog Mihaila.

Prijatelji Mihaila Zaverle na društvenim mrežama žale za glumcem koji je preminuo.

Mihailo Zaverla igrao u filmu “TT sindrom”, kao i u predstavama “Kuća za rušenje” i “Buba u uhu”. Bio je zaposlen na RTS-u. Iza Mihaila je ostala četvorogodišnja ćerka.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu