•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo Harry Dean Stanton, zvezda filmova 'Kum II' i 'Alien'

Preminuo je glumac Harry Dean Stanton, zvezda filmova "Kum II" i "Alien". Stanton je preminuo u Los Angelesu u 91. godini.

Glumio je u filmu "Cool Hand Luke", a jedna od važnijih uloga bila je ona u filmu "Paris, Texas" 1984. godine. Igrao je i u HBO drami "Big Love" i seriji "Twin Peaks" Davida Lyncha.

Na dugoj listi njegovih uloga nalaze se i "Repo Man", "The Last Temptation of Christ", "The Pledge" i "Pretty in Pink". Posthumno će se pojavitu u "Luckyju" koji će premijerno biti prikazan na filmskom festivalu u Londonu 9. oktobra.

"Napustio nas je veliki Harry Dean Stanton. Ne postoji niko kao što je on, svi su ga voleli i imali su dobar razlog za to. Bio je veliki glumac i veliko ljudsko biće. Bilo je odlično biti u njegovoj blizini", napisao je David Lynch na društvenim mrežama.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...