•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo Ivan Bekjarev

Poznati srpski glumac Ivan Bekjarev preminuo je u 74. godini, a od njega se putrm društvenih mreža oprostio kolega Saša Joksimović.

"Svemu si me naučio, moj si drugi otac bio. Sećam se kada sam te upoznao dragi profesore 1999. na Akademiji u 5tici... Onaj vrisak ti se dopao, sećam se... A trebalo je da radimo sad i predstavu... Trebalo je... Mnogo sam tužan. Hvala ti za sve.... profesore...", napisao je Joskimović u potresnoj poruci na Instagramu.

Ekipa filma "Bilo Jednom u Srbiji" obustavila je krajem oktobra snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član filmske ekipe, poznati glumac Ivan Bekjarev, pozitivan na virus korona, saopštio je tada koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

Glumac se ovim povodom ubzo oglasio i istakao da se oseća dobro, ali da je još na Infektivnoj klinici i da se nada da će uskoro lečenje nastaviti kod kuće.

"Trenutno nemam temperaturu. Osećam se dobro. Na infuziji sam na Infektivnoj klinici i očekujem da će me uskoro pustiti kući. Pre nekoliko dana sam saznao da sam pozitivan na virus i odmah sam prekinuo sa snimanjem", rekao je on nedavno, a ubrzo nakon toga dao je nažalost i svoju poslednju izjavu za medije kada je saopštio da mu se stanje pogoršalo.

"Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici, nisam dobro, ali nadam se da ću uskoro kući", rekao je on tada.

Ivan Bekjarev odigrao je više od 150 uloga u pozorištu, od čega oko 60 u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gdje je 33 godine bio član i dugogodišnji prvak.

Snimio je preko 50 filmova u bivšoj SFRJ, Srbiji, Danskoj, Italiji i dr. Za doprinos izabran je za člana Akademije za filmsku umetnost i nauku (AFUN).

Bio je veoma uspešan radio i TV voditelj, a 1970. godine rekao prvo "Dobar dan" na tada novom radiju "Studio B". Na Radio Beogradu-202 godinama je bio autor i voditelj kultne emisije "Mislim na vas, mislite na mene". Imao je i veći broj svojih šou programa na raznim televizijama. Takođe, igrao je i pevao glavne uloge u mnogim kabareima i mjuziklima, operetama i dr.

Bekjarev je rođen 6. aprila 1946. godine u Beogradu.

(Mondo.rs)

Podeli:



Preporucujemo