•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo Tak Taker, animator Sunđer Boba

Jedan od najdražih televizijskih animatora, Tak Taker preminuo je u 59. godini.

Bio je poznat kao “storyboard artist” i pozadinski animator, pa je kao takav radio i za Dizni. Ipak, najpoznatiji je po svom radu na planetarno popularnom crtaću “Sunđer Bob” (Nickelodeon) i diznijevom bioskopskom hitu iz ‘89. “Mala Sirena”.

Tokom karijere radio je još i na legendarnom TV-serijalu “The Simpsons” za FOX, a prešao je put od umetnika storyboarda u filmu “The Sponge Bob Square Pants” do pisanja epizoda kao scenarista i režiser, a zatim do kao nadzorni direktor snimanja.

Kao režiser iza sebe je ostavio hvaljeni serijal “Hey Arnold!” (1996–2004) a sarađivao je na još nekoliko odličnih animiranih projekata poput “The Adventures of Jimmy Neutron: Boy Genius”, “Camp Lazlo”, “Family Guy” “Squirrel Boy The Fairly”, ” Odd Parents” i drugim.

U januaru 2015. Taker je počeo predavati grafički i animatorski dizajn na Univerzitetu Longvud u državi Virdžinija.

Tragedija se desila 22. decembra, a njegova porodica je na zvaničnom fejsbuku juče objavila tužnu vest.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila