•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo glumac Richard Hatch, najpoznatiji po ulozi u seriji 'Battlestar Galactica'

Glumac Richard Hatch, najpoznatiji po ulozi kapetana Apolla u seriji "Battlestar Galactica", preminuo je utorak, potvrdio je njegov menadžer Michael Kaliski. Hatch je preminuo u Santa Clariti, a uz njega je bio sin.

Kaliski je naveo da je 71-godišnji glumac bolovao od raka gušterače.

Hatch je od 1978. do 1979. godine igrao kapetana Apolla, a u remakeu iz 2003. glumio je Toma Zareka. Za ulogu Apolla bio je nominovan za Zlatni globus.

"U mom slučaju 'Battlestar Galactica' je bila prekretnica. To mi je dalo priliku da živim svoje dečačke snove i fantazije. Jurio sam kroz prostor ne osvrčući se, igrao sam heroja koji se bori protiv Cylonaca, čudovišta i zločinaca. Šta bi čovek više mogao poželeti?", napisao je Hatch na svojoj web stranici.

Zahvaljujući seriji imao je vojsku fanova zbog kojih se pojavljivao na strip konvencijama i raznim događajima. Takođe, Hatch je napisao nekoliko "Battlestar Galactica" knjiga.

Karijeru je započeo u pozorištu, nakon čega je dobio uloge u serijama "All My Children" i "The Streets of San Francisco".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...