•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo glumac Toni Barton, zvezda filmova 'Roki'

Glumac Toni Barton, koji se proslavio pojavljivanjem u filmovima “Roki”, preminuo je danas.

Kako pišu mediji, 78-godišnji Barton samo se srušio, i nije mu bilo pomoći. Njegova sestra Loreta Keli nije mu mogla pomoći. Izjavila je kako je poslednjih godinu dana Äesto bio u bolnici na posmatranju, gde mu nisu ništa konkretno dijagnostikovali. Ipak, zdravstveni problemi bili su toliko ozbiljni da se ove godine nije pojavio ni na premijeri filma “Krid”, prenose agencije.

Pomenuti film nominovan je ove godine i za Oskara, a svojevrsni je nastavak priÄe o Rokiju. Toni se pojavio u sva Äetiri nastavka popularnog serijala, a glumio je Duka, trenera Apola Krida, Rokijevog rivala, a kasnije prijatelja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu