•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Preminuo je tvorac Ulice Sezam

Lojd Moriset koji je suosnivač Sezamove radionice i čovek koji je osnovao Ulicu Sezam, preminuo je u ponedeljak u 93. godini.

Instagram nalog Sesame Workshop otkrio je tužnu vest u utorak, ali nije otkrio uzrok smrti.

Objavljeno je sa izjavom koja je glasila: „Radionica Sesame oplakuje smrt našeg cenjenog i voljenog suosnivača dr Lojda N. Moriseta, koji je preminuo u 93. godini.

Doživotni počasni komesar, Lojd ostavlja ogromno i neizbrisivo nasleđe među generacijama dece širom sveta, a Ulica Sezam je samo najvidljivija počast dobrom radu i trajnom uticaju tokom celog života.

“Mudar, promišljen i iznad svega ljubazan vođa Radionice decenijama, Lojd je bio fasciniran snagom tehnologije i stalno je razmišljao o novim načinima na koje bi se ona mogla koristiti za obrazovanje.“

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...